• “Del Systems“ donirao stolice i klupe za odeljenje radiologije čačanske bolnice

    ČAČAK – U vremenu kada se pokazalo da jedno savremeno društvo ne može da funkcioniše bez osnaženog zdravstvenog sistema, svaka pomoć na tom putu je dobrodošla. Donacije pomažu da prevaziđemo brojne prepreke u svakodnevnom radu i da olakšaju obavljanje odgovornog posla čiji je krajnji rezultat – zdravlje i život pacijenataDruštveno-odgovorni pojedinaci i privredni subjekati su javni glas svih onih koji mogu da pomognu da se uspešno planiraju obnove i rekonstruišu bolnički kapaciteti, nabave potrebni materijali i uređaji koji su neophodni u dijagnostici i lečenju, kao i saniraju tekući problemi koji su čekali na rešenje i po nekoliko decenija.

     

    Pandemija korona virusa, bila je velika lekcija o tome koje stvari treba menjati nabolje. Čačanska Opšta bolnica je u tom izazovu spretno pronašla načine da odgovori potrebama pacijenata. Zahvaljujući lekarima, medicinskom i nemedicinskom osoblju koji su veći deo pandemije proveli u skafanderima i u prvoj liniji odbrane, izbegnut je najgori scenario kog smo se svi plašili. Donacije pojedinaca, ali i privrednih subjekata su u tom vremenu bile od izuzetne važnosti, a odnosile su se na potrošne materijale koji su bili neophodni u svakodnevnom radu.

    Ove godine IT kompanija “Del Systems“ je započela misiju donacija za pomoć i rekonstrukciju bolničkih kapaciteta odeljenju radiologije, Gradske bolnice u Čačku. Odeljenje radiologije jedna je od najfrekventnijih u čačanskoj Opštoj bolnici. Na hiljade pacijenata na mesečnom nivou potraži pomoć i dijagnostiku, koji su krucijalni za nastavak daljeg lečenja. Mobilijar ove službe u pojedinim ordinacijama prilično je poslužio svojoj nameni, a kako nam je važno da naše osoblje ima optimalne uslove za rad, donacijom stolica i klupa obezbedili smo preko potreban komfor pacijentima koji se leče u tom delu bolnice.

    Svako društvo i zajednica se oslanja na kolektivnu odgovornost i značaj međusobne podrške. Mediji su ključ u svemu tome, dok medijska pažnja mora biti usmerena na podizanje svesti o neophodnosti svake vrste pomoći, ne samo u slučaju naše najveće zdravstvene ustanove, već i u svim segmentima sistema gde su život i čovek u fokusu.

    “Del Systems“ kompanija poziva sve preduzetnike i gradjane da podržimo borbu za unapredjenje grada Čačka, da zajedno obezbedimo i unapredimo lečenje naših sugrađana, ali i budućih generacija. Napraviti iskorak i biti donator, podići svest o važnosti pomoći koju možemo jedni drugima da pružimo svima jasno stavlja do znanja da plemenitost i društvena odgovornost daju nadu za bolju budućnost.

    Naše donacije pomažu da omogućimo neometano funkcionisanje svakog bolničkog odeljenja, jer doprineti zajednici na bilo koji način – uspeh je za sve!

    PR TEKST

    Leave a reply →

Photostream

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
download coolpad firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy free download